Tuesday, April 9, 2013

Tagasi lumelükkamisemaale

Istun praegu Brüsseli lennujaamas ja veel ka järgmised ligi 2 tundi, sest AirBaltic flight on delayed. Sain lõpuks aega blogi kirjutada. Ja Riias on aega küll ja veel. Seega, pole probleemi. Brüsseli lennujaam on ikka nii mõnus lennujaam, teenindatakse kiirelt, ei viriseta 100grammi ülekaalu suhtes, turvaväravad ei hakka hambaplommide peale piiksuma ja üldse on kõik siin lihtne ja loogiline ja poed on huvitavad ja söögikohad normaalsed ja üleüldse.
Karin saatis ka eile temaatilise asja.  Et oli aega, pildistasin lennujaamas autosid ja seinapilte.

imelik lind :)


Airbalticu lennuk väljus 8:30 asemel 11:00. Lennuk olevat olnud katki ja meile saadeti uus. Aga AB lendurid olid täna väga tasemel, ei mingeid närvekõditavaid manöövreid ja Tallinnas pandi rattad peaaegu mittetuntavalt maha.


Riias oli aega, aga mitte nii palju, et linna minna. Külastasin selle asemel lennundusmuuseumi ja leidsin sealt ka aarde. Eelmisel päeval olevat sadanud maha värske lumi, aga siiski on seal palju vähem lund kui Eestis. Ilm oli küll ilus ja ka külm ei olnud eriti.












väga imelik ja pisike




















see lennujaamas

Riia laht ja Daugava

2 comments:

  1. Tulid sellise lennukiga jah? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sellisega oleks vist kole sõita eriti neil, kes väheke kõrgust pelgavad. Täna mõlemal juhul ma istusin kohas, kus oli näha, kuidas ratas välja tuleb ja vastu maad läheb. Äge :) Võtmed olidki suures kotis.

      Delete